This is an example of a HTML caption with a link.

Wie zijn wij

Graag willen wij ons voorstellen: Wij zijn Tom en Carla Boelen (54 en 53 jaar), een horeca-echtpaar uit Hoogland (Amersfoort) met 2 dochters, Yonne (22) en Maxime (20).

Sinds 1987 zijn we in verschillende disciplines van de horeca werkzaam. In 1992 kochten wij Vlaams Eethuis ’t Madammeke in Amersfoort. Dit bedrijf hebben we in 13 jaar van een Bourgondisch eethuis uitgebouwd naar een Lekker Top-500 restaurant met een grote naamsbekendheid in de regio Midden Nederland. Tijdens onze restaurantjaren, waarbij kwaliteit en versheid van de producten prioriteit hadden, kwamen we via enkele kennissen voor het eerst op Sicilië.

Aankoop Tenuta Madonnina

Al snel was het gevoel zo goed, dat we serieus zijn gaan nadenken over het opzetten van een wijnlandgoed op Sicilië. In 2005 hebben we de eerste stap gezet: de aankoop van het landgoed Tenuta Madonnina en in 2006 de volgende stap: het verkopen van ’t Madammeke om ons helemaal te concentreren op Tenuta Madonnina. Het jaar 2007 heeft geheel in het teken gestaan van de realisatie van de nieuwbouw villa’s, die we eind juli 2007 in gebruik konden nemen.

 

8 luxe vakantiehuizen en een cantina

Toen we klaar waren met het realiseren van onze 8 luxe vakantiehuizen, hebben we in het voorjaar 2008 de oude wijnkelder verbouwd tot Cantina. Hier kunnen we onze gasten ook in het voor- en najaar ontvangen voor de culinaire avonden. Na deze verbouwing is Tenuta Madonnina compleet. Wij kunnen onze gasten alles bieden wat zij wensen. De droom die wij voor ogen hadden is wat ons betreft in vervulling gegaan.

Gastvrij

Net als voorgaande jaren is er in het seizoen 2018 een Nederlands sprekende gastvrouw voor de gastvrije ontvangst en begeleiding van onze gasten. Dit geeft ons als gezin de gelegenheid om onze opgroeiende dochters in Nederland naar de universiteit te laten gaan en van hier uit alle zaken, zoals de reserveringen en Sales & Marketing, te regelen. Voor het seizoen 2019 zijn wij reeds op zoek naar een nieuwe gastvrouw/beheerder (m/v) dus mocht er interesse zijn voor deze functie, bekijk hier de vacature.

We hopen u binnenkort op ons landgoed Tenuta Madonnina te mogen begroeten!

FacebookTwitterLinkedInE-mail