8 LUXE VAKANTIEHUIZEN

De 8 luxe vakantiehuizen op wijnlandgoed én kleinschalig vakantiepark Tenuta Madonnina zijn te verdelen in vier typen.

Er is dus altijd een vakantiehuis dat bij u past!

BOEK NU MET LAST MINUTE KORTING TOT 28 OKTOBER

Vanaf heden is het weer mogelijk om met last minute korting te boeken voor het NAJAAR van 2018.

Voor alle reserveringen vanf 18 augustus  geldt 7 nachten boeken is 6 nachten betalen op de verhuurprijs van het huis exclusief extra personen. 

Wilt u meer weten, klik dan hier.

 

CASA PICCOLA

Bent u met een klein gezelschap? Dan zijn onze ‘kleine’ huizen een goede keuze. Het zijn geschakelde villa’s, splitlevel gebouwd en circa 60 m2 groot. Geschikt voor 2 tot 4 personen (1 slaapkamer).

meer informatie

CASA GRANDE

Heeft u een gezin of wilt u graag iets meer ruimte? Kies dan voor één van onze grote huizen. Wij hebben twee geschakelde splitlevel vakantievilla’s van circa 90 m2 groot. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen (2 slaapkamers).

meer informatie

CASA SUPERIORE

Grote gezinnen en een klein groep van 6 tot 8 personen ontvangen wij graag in ons vakantiehuis Casa Superiore. Het is een geschakelde villa, splitlevel, van circa 90 m2 groot (3 slaapkamers). 

meer informatie

CASA COLONICA

Casa Colonica is een stijlvol vakantiehuis van 65 m2 groot. De woning heeft veel originele details, gecombineerd met een comfortable, authentieke inrichting. Er is ruimte voor 4 tot 6 personen (2 slaapkamers).

meer informatie

Reserveren

Wilt u een reservering aanvragen voor het verblijf in één van onze vakantiehuizen op landgoed Tenuta Madonnina? Stuur dan onderstaand formulier ingevuld naar ons toe. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op om uw aanvraag verder door te nemen. Wij doen ons best zo goed mogelijk aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Bij het aanvragen van uw reservering staan onze aankomst- en vertrekdagen op zaterdag en/of woensdag afgesteld, echter uitzonderingen daarop zijn veelal mogelijk. 

Ander reisschema?

Heeft u een ander reisschema? Dan proberen we er graag een mouw aan te passen. Wij doen ons best uw aanvraag op basis van beschikbaarheid en flexibiliteit in behandeling te nemen en zo mogelijk te accepteren.


Reserveringsaanvraag


Uw gegevens

FacebookTwitterLinkedInE-mail