8 LUXE VAKANTIEHUIZEN

De 8 luxe vakantiehuizen op wijnlandgoed én kleinschalig vakantiepark Tenuta Madonnina zijn te verdelen in vier typen. Er is dus altijd een vakantiehuis dat bij u past!

BOEK NU AL MET 10% VROEGBOEK KORTING VOOR 2019

Al onze genoemde prijzen zijn voor seizoen 2019 (geen prijsverhoging t.o.v. 2018) en het is wederom  mogelijk om gebruik te maken van onze 10% VROEGBOEKKORTING..

Op alle reserveringen vanaf 6 april tot en met 30 augustus 2019 met geven wij 10% korting op de verhuurprijs per week excl. extra personen.
Deze korting is van toepassing op alle huizentypes met minumum verblijf van 7 nachten en geldig tot 1 maart 2019.

 

CASA PICCOLA

Bent u met een klein gezelschap? Dan zijn onze ‘kleine’ huizen een goede keuze. Het zijn geschakelde villa’s, splitlevel gebouwd en circa 60 m2 groot. Geschikt voor 2 tot 4 personen (1 slaapkamer).

meer informatie

CASA GRANDE

Heeft u een gezin of wilt u graag iets meer ruimte? Kies dan voor één van onze grote huizen. Wij hebben twee geschakelde splitlevel vakantievilla’s van circa 90 m2 groot. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen (2 slaapkamers).

meer informatie

CASA SUPERIORE

Grote gezinnen en een klein groep van 6 tot 8 personen ontvangen wij graag in ons vakantiehuis Casa Superiore. Het is een geschakelde villa, splitlevel, van circa 90 m2 groot (3 slaapkamers). 

meer informatie

CASA COLONICA

Casa Colonica is een stijlvol vakantiehuis van 65 m2 groot. De woning heeft veel originele details, gecombineerd met een comfortable, authentieke inrichting. Er is ruimte voor 4 tot 6 personen (2 slaapkamers).

meer informatie

Reserveren

Wilt u een reservering aanvragen voor het verblijf in één van onze vakantiehuizen op landgoed Tenuta Madonnina? Stuur dan onderstaand formulier ingevuld naar ons toe. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op om uw aanvraag verder door te nemen. Wij doen ons best zo goed mogelijk aan uw persoonlijke wensen te voldoen.  

Ander reisschema?

Heeft u een ander reisschema of zijn uw vluchten op een andere dag als onze (standaard) aankomst- en vertrekdagen? Dan proberen we er graag een mouw aan te passen. Wij doen ons best uw aanvraag op basis van beschikbaarheid en flexibiliteit in behandeling te nemen en zo mogelijk te accepteren.


Reserveringsaanvraag


Uw gegevens

FacebookTwitterLinkedInE-mail