This is an example of a HTML caption with a link.

TENUTA MADONNINA

Via het authentieke toegangshek en de lange oprijlaan rijdt u een andere wereld in. Geniet van de prachtige vergezichten op de Etna, het Nebrodi gebergte en de uitgestrekte wijngaard. Onze Nederlands sprekende gastvrouw heet u van harte welkom op Tenuta Madonnina!

PALMENTO

Een Palmento is een klassieke boerderij die hoort bij een wijnlandgoed. Van oudsher zijn hier een wijnmakerij en wijnkelder ondergebracht. Op Tenuta Madonnina is het Palmento volledig gerestaureerd. In dit gebouw vindt u onder andere onze receptie, de Cantina, het gastenterras en de keuken.

CANTINA

De wijnkelder (Cantina) is in gebruik als wijnopslag, proeflokaal en restaurant. De wijn die op ons landgoed wordt gemaakt, ligt er opgeslagen in twee oude en veertig nieuwe wijnvaten. Op verzoek organiseren wij wijnproeverijen. Op de houten vide vindt u de restaurantruimte. Hier houden wij onze culinaire avonden, als het door weersomstandigheden niet mogelijk is om buiten te eten.

TERRAS

Het gastenterras ligt aan de achterzijde van het Palmento. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de wijngaard. Door de overkapping is er op warme dagen voldoende schaduw. Hier vinden alle culinaire activiteiten plaats, zoals onze culinaire Siciliaanse avonden en de wekelijkse kooksessie. Dit is ook de plek waar u terecht kunt voor in- en uitchecken onder het genot van een drankje of een heerlijk kopje Siciliaanse koffie. 

CASA COLONICA

Op de 1e verdieping boven de Cantina ligt Casa Colonica. Een prachtige authentieke vakantiewoning geschikt voor 4 tot 6 gasten. Meer informatie over dit vakantiehuis vindt u hier.

Bekijk ons landgoed ook eens vanuit de lucht!

FacebookTwitterLinkedInE-mail