This is an example of a HTML caption with a link.

CULINAIR

CULINAIRE AVONDEN

Van april tot en met november verzorgen wij één of twee keer per week een culinaire avond. Tijdens deze avonden kunt u genieten van een typisch Siciliaans viergangen menu, met zorg en liefde bereid door onze kokkin Angela. 

De prijzen voor dit viergangen menu (exclusief drank): 
Volwassenen € 25,00
Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 15,00 voor een aangepast menu
Kinderen (13 t/m 17 jaar) € 22,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis 

WORKSHOPS KOKEN

Bij voldoende animo (minimaal zes gasten) is er één keer per week een kookworkshop, die uiteraard in het teken staat van de Siciliaanse keuken. De workshop begint rond 17.00 uur en staat onder leiding van onze chef-kok Angela. Zij leert u de fijne kneepjes van de Siciliaanse keuken. Natuurlijk sluiten we de workshop af met het gezamenlijk nuttigen van het zelf klaargemaakte viergangen menu.

De kosten voor workshop en diner (all-in).
Volwassenen € 39,50
Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 22,50
Kinderen (13 t/m 17 jaar) € 29,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis
Deze prijzen gelden voor het koken en nuttigen van hetzelfde menu, inclusief dranken, koffie en limoncello. 

WIJN EN OLIJFOLIE

Bent u liefhebber van een goed glas wijn? Tenuta Madonnina is een prachtige wijnlandgoed waar wijn op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Op ruim vier hectare wordt de Nerello Mascalese druif verbouwd. Een prachtige tanninerijke druif, geschikt voor verbouw op de Etna, die een mooie wijn met een hoog alcoholpercentage (14˚) oplevert. Ieder jaar oogsten we in oktober gemiddeld 15.000 kilo druiven.

Het landgoed is omheind door olijfbomen. De olijven, die van uitstekende kwaliteit zijn, worden in november/december geoogst en vervolgens geperst tot olie. Olijfbomen dragen om het jaar vrucht. Het is van tevoren niet te zeggen hoe groot de oogst zal zijn. Eén ding is wel zeker: de olie is fris, bloemig en heerlijk van smaak.

Bij aankomst in uw vakantiehuis staan er een fles lekkere, rode Tenuta Madonnina-wijn en een flesje olijfolie voor u klaar. Smaken de wijn en olijfolie naar meer? Dan kunt u, zolang de voorraad strekt, extra flessen bestellen bij de gastvrouw.

SERVICES

receptie

Op vaste tijden kunt u bij onze receptie terecht met al uw mogelijke vragen. In de receptie is een kleine huisbibliotheek met reisgidsen, kookboeken, tijdschriften en lectuur over Sicilië.

aankomst en vertrek

Op de aankomstdagen kunt u vanaf 16.00 uur ’s middags inchecken. Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw huis uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Als uw vlucht pas later vertrekt, kunt u de dag tot uiterlijk 14.00 uur bij het zwembad doorbrengen.

ONTBIJT/BOODSCHAPPEN PAKKET

Komt u pas laat aan op het landgoed en heeft u geen tijd of zin om boodschappen te doen? Maak dan gebruik van ons ontbijt/boodschappen pakket. Wij zorgen dat de boodschappen in uw woning klaar staan. Het pakket bestaat uit: boter, vleeswaren, kaas, jam, chocoladepasta, yoghurt, eieren, melk, jus d’orange, koffie en thee.

De kosten bedragen € 25,00 voor 4 personen. Per extra gast rekenen we € 5,00 extra. Voor € 2,50 per persoon brengen wij u de eerste ochtend verse broodjes bij het ontbijt.

Wilt u gebruikmaken van deze service? Geef dit dan aan op het reserveringsformulier of tot maximaal 1 week voor uw aankomstdatum via info@tenutamadonnina.nl

FacebookTwitterLinkedInE-mail