This is an example of a HTML caption with a link.

Routebeschrijving

Voor de autohuur dient u de meest rechter deur van het luchthavengebouw te nemen en loopt u langs het oude luchthavengebouw en busstation naar het nieuwe gebouw waar de autoverhuurbedrijven gevestigd zijn. Na het verlaten van het parkeerterrein van de huurauto’s gaat u na de slagboom rechtsaf en dan bij de eerste quasi rotonde rechtdoor. Bij de tweede rotonde gaat u 3/4 rond (linksaf) en daarna op de volgende rotonde de 1e afslag rechts, richting tanganziale (ringweg) ovest en autostrada (snelweg). Nu de weg volgen en steeds de richting Messina A18/E45 aanhouden. Eerst rijdt u een stuk langs de landingsbaan v.d. luchthaven en daarna de afslag rechts richting Messina.  
Na circa 30 minuten op de snelweg komt u bij tolpoortjes" (pedaggio). Daar voorsorteren bij "biglietto".
U trekt een kaartje en blijft over de A18 / E45 richting Messina rijden.
Bij de afslag Fiumefreddo di Sicilia gaat u van de snelweg af (tolkosten € 1,10) en gaat u aan het einde van de afrit linksaf, 3/4 rond op de rotonde, richting PiedimonteEtnea, Linguaglossa en Randazzo!

Na circa twintig minuten passeert u Linguaglossa met (overdag) links een prachtig zicht op de Etna. U blijft uw weg rechtdoor vervolgen richting Randazzo. Voor het dorp Rovitello (NIET rechtsaf slaan naar Castiglione di Sicilia). U passeert daarna aan uw linkerhand de golfbaan en rijdt vervolgens dóór het dorpje Rovitello. Het volgende dorpje is Solicchiata!

Meteen na het binnenrijden van Solicchiata (let op: plaatsnaambordje mist, uitsluitend 50km bord!!) gaat u de allereerste mogelijkheid rechtsaf, richting Castiglione di Sicilia. Hier staat tevens een TENUTA MADONNINA AANDUIDING. U volgt de weg en komt over het oude spoor (het nieuwe spoor loopt onder de weg door) en rijdt helemaal door tot aan de voorrangsweg (ongeveer 3 km).
Op deze T-splitsing gaat u rechtsaf richting Castiglione di Sicilia om vervolgens direct (na circa 50 meter) bij de allereerste gelegenheid linksaf te slaan.
Vóór het pleintje met Etnabron gaat u rechtsaf en treft u kort daarna het grote toegangshek van Tenuta Madonnina aan!

Tenuta Madonnina is gelegen Pietra Marina, aan de oude provinciale weg tussen Verzella en Castiglione di Sicilia. De reistijd van de luchthaven naar Tenuta Madonnina bedraagt ong. een uur.

GPS Coördinaten Tenuta Madonnina: N 37.885489 E 15.0882623

Adresgegevens:

Tenuta Madonnina
Contrada Cavalleria 16
95012 Castiglione di Sicilia
Tel: 0039 0942 896163 of 0039 3338 444410 (mobiel)

Print hier uw routebeschrijving

LIGGING EN AFSTANDEN

De afstanden in kilometers en tijd naar de volgende plaatsen:

Luchthaven Catania

60 km

1-1¼ uur

Stad Catania

65 km

1¼ uur

Dichtstbijzijnde strand

Marina di Cottone

20 km

30 minuten

GiardiniNaxos (zandstrand)

26 km

35 minuten

Taormina

38 km

45 minuten

Dichtstbijzijnde winkels

Castiglione di Sicilia

2 km

5 minuten

Randazzo

13 km

16 minuten

Linguaglossa

11 km

15 minuten

Dichtstbijzijnde restaurant

Al VecchioTorchio

1 km

2 minuten

overige in Castiglione, Randazzo en Linguaglossa

Dichtstbijzijnde golfbaan

Il Picciolo, Rovitello

6 km

8 minuten

FacebookTwitterLinkedInE-mail