This is an example of a HTML caption with a link.

Vluchtinformatie

Hierbij een opsomming van alle vluchtmogelijkheden naar TenutaMadonnina.

Het beste vliegt u naar Catania (Aeroporto FontanaRossa), de grootste luchthaven van Sicilië in de tweede grootste stad van Sicilië aan de oostkust van het eiland. De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks of meerdere keren per week naar Catania (reistijd met huurauto naar Tenuta Madonnina bedraagt ong. 1-1 ¼ uur):

KLM

De KLM vliegt vanaf eind april op zaterdag en zondag in de middag rechtstreeks van Schiphol naar Catania. In de maanden juli en augustus zelfs iedere dag van de week. 

Alitalia

Dagelijks van Schiphol met een overstap in Rome, Milaan, Bologna, Florence, Genua of Venetië naar Catania. Alitalia biedt veel mogelijkheden en hanteerd speciale kinder- en baby tarieven.   

Air Berlin

Gezien het failliet gaan van deze luchtvaartmaatschappij in het najaar 2017, is er momenteel nog onduidelijkheid over de vluchten in 2018.

Tuifly

Vliegt van diverse luchthavens in Duitsland, o.a. van Dusseldorf of Köln naar Catania.  

Transavia

Vliegt inmiddels in de winter 3x per week naar Catania en gedurende het seizoen (april tot november) meerdere keren per week rechtstreeks naar Catania. De zaterdagavond vlucht vertrekt rond 19.00 vanaf Schiphol en dat betekend dat u rond 22.00 uur in Catania bent. Wij zullen ten allen tijde beschikbaar zijn voor ontvangst op Tenuta Madonnina ook wanneer u rond middernacht bij ons aankomst. Voor gezinnen met (kleine) kinderen is deze vlucht iets minder geschikt.


 

BRUSSELS AIRLINES

Voor onze Belgische gasten vertrekt op zaterdag, zondag en dinsdag een directe vlucht van Brussels International Airport (Zaventem) naar Catania. 

EASYJET
Vanaf Schiphol directe vluchten naar Catania op zondag, dinsdag en donderdag in de ochtend. Mooie aantrekkelijke prijzen en vluchttijden.

RYAN AIR

Voor de competatieve prijzen en directe vluchten biedt Ryanair vanaf Eindhoven naar Catania op maandag, woensdag en vrijdag vluchtmogelijkheden. Vanaf Maastricht en Düsseldorf ( Weeze ) kunt u naar Trapani en Palermo. De reistijd vanaf Trapani (het westen van Sicilië) naar Tenuta Madonnina is ong. 4 uur maar een paar nachten daar verblijven is een aanrader! De reistijd vanaf Palermo is rond de 3 uur. 

Vanuit België heeft Ryanair de mogelijkheid om vanaf Charleroi naar Comiso (het zuiden van Sicilië) te vliegen. De reistijd van Comiso naar Tenuta Madonnina is zeker 2 uur. 

Voor verder vluchtmogelijkheden kunt u ook altijd op Lowcostairlines kijken. Deze website geeft een verzameloverzicht van alle mogelijkheden vanaf Nederland naar Sicilië. 

Klik op de groene namen om direct op de betreffende website te komen!

FacebookTwitterLinkedInE-mail