This is an example of a HTML caption with a link.

Vluchtinformatie

Hierbij een opsomming van alle vluchtmogelijkheden naar TenutaMadonnina.

Het beste vliegt u naar Catania (Aeroporto FontanaRossa), de grootste luchthaven van Sicilië in de tweede grootste stad van Sicilië aan de oostkust van het eiland. De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks of meerdere keren per week naar Catania (reistijd met huurauto naar Tenuta Madonnina bedraagt ong. 1-1 ¼ uur):

KLM

De KLM vliegt vanaf eind april op zaterdag en zondag in de middag rechtstreeks van Schiphol naar Catania. In de maanden juli en augustus zelfs iedere dag van de week. 

Alitalia

Dagelijks van Schiphol met een overstap in Rome, Milaan, Bologna, Florence, Genua of Venetië naar Catania. Alitalia biedt veel mogelijkheden en hanteerd speciale kinder- en baby tarieven.   

Easyjet

Vanaf Schiphol directe vluchten naar Catania op zondag, dinsdag en donderdag in de ochtend. Goede prijzen en mooie vluchttijden. 

Corendon

Touroperator met eigen vluchten en vliegt uitsluitend gedurende het zomerseizoen van Schiphol naar Catania. Ticketprijzen kunnen sterk fluctueren tussen de schoolvakanties en overige periodes. .  

Transavia

Vliegt gedurende het seizoen (april tot november) meerdere keren per week rechtstreeks naar Catania. Op b.v. maandag en zaterdag vertrekken de vluchten aan het einde van de middag of ’s avonds vanaf Schiphol en dat betekend dat u pas later in Catania bent. Wij zullen ten allen tijde beschikbaar zijn voor ontvangst op Tenuta Madonnina ook wanneer u rond middernacht bij ons aankomst. Voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn deze vluchten iets minder geschikt en adviseren wij dan ook b.v. de KLM vluchten overdag. Ook in de winter vliegt Transavia 2 of 3 keer per week naar Catania. 


 

BRUSSELS AIRLINES

Voor onze Belgische gasten vertrekt op zaterdag, zondag en dinsdag een directe vlucht van Brussels International Airport (Zaventem) naar Catania. 

RYAN AIR

Voor de competatieve prijzen en directe vluchten biedt Ryanair vanaf Eindhoven naar Catania op maandag, woensdag en vrijdag vluchtmogelijkheden. Vanaf Maastricht en Düsseldorf ( Weeze ) kunt u naar Trapani en Palermo. De reistijd vanaf Trapani (het westen van Sicilië) naar Tenuta Madonnina is ong. 4 uur maar een paar nachten daar verblijven is een aanrader! De reistijd vanaf Palermo is rond de 3 uur. Vanuit België heeft Ryanair de mogelijkheid om vanaf Charleroi naar Comiso (het zuiden van Sicilië) te vliegen. De reistijd van Comiso naar Tenuta Madonnina is zeker 2 uur. 

Voor verder vluchtmogelijkheden kunt u ook altijd op Lowcostairlines kijken. Deze website geeft een verzameloverzicht van alle mogelijkheden vanaf Nederland naar Sicilië. 

Klik op de groene namen om direct op de betreffende website te komen!

FacebookTwitterLinkedInE-mail